Narozeniny a rozdávání dárků!!!

dort, který jsem si sama sobě upekla :-D


Květen je pro mě nejhezčí měsíc v roce a určitě je to i díky tomu, že mám narozeniny. Nebudu nic zastírat,ale ráda slavím a ráda dostávám dárky, ať jsou jakékoliv. Ale co mám úplně nejraději,tak spoustu gratulací, které jsem obdržela a to díky sociálním sítím a setkání s rodinou, která mě letos překvapila a přijela zcela nečekaně. Protože v rámci zdravého rozumu a finanční sitauce jsme slavení a dárky omezili jen na děti. 
A i přesto, přijeli a byla jsem moc moc ráda. 
Bylo to velké překvapení!!Tímto jim ještě jednou děkuji!!!!


 Sobotu jsem si naordinovala řádně užít a užila jsem si jí do poslední minuty!!! :-D

A teď k dárkům.
Od manžela jsem dostala jeden praktický dárek a to poličku do sprchového koutu z bonami. A pak knížku Krajinou domova, je to krásný pořad, který běží na ČT1 o naší zemi. Vřele doporučuji. Tady a tady se můžete zpětně kouknout na ivysílání.





Od dcery jsem dostala ten nejkrásnější domeček na světě!!!

má i naše číslo popisné


A od tchánovců jsem dostala krásnou růži a aerorárium. Doufám, že mojí péči vydrží!!! 




Od ségruše jsem dostala krásnou květinu v květináči. Miluji kytky ale jsem takový ten zalévač, který zalévá když si vzpomene a nebo když už kytičky opravdu žadoní o vodu!! 



A od našich jsem dostala krabici zákusků :-D 



Ale jak jsem psala, pro mě byl ten největší dárek, že mě překvapili a přijeli!!!


No a jelikož mám radost když dostávám, tak i ráda dávám a proto pro Vás mám připravený dárek já!!!
Jedna z Vás dostane originálně barvenou nákupní tašku a náramek z korálků. Stačí jen když mi do komentářů napíšete jaký jste dostali nejhezčí dárek k narozeninám. 10.5. vylosuji jednu z Vás, která se pak bude moct těšit na dáreček.




Krásné květnové dny!!!
Vaše Danča





Komentáře

  1. Všechno nejlepšíí,ten domeček od dcery je kouzelný:) Můj nejhezčí dárek byl asi lístek od přítele na koncert zpěvačky ZAZ,který byl dokonce v den mých narozenin,na to ráda vzpomínám.
    Krásný den*

    OdpovědětVymazat
  2. Dančo, vše nejlepší k narozeninám. Domeček od dcery je opravdu kouzelný, věřím, že udělal největší radost. A můj nejhezčí dárek? Když se sejdeme všichni na oslavě. :o)
    Přeji prima dny. D.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář. Moc si ho vážím.

Oblíbené příspěvky