Domácí kečup

Jak nejlépe zpracovat nadúrodu rajčat?? Co takhle si vytvořit domácí kečup??..Že Vás odrazuje dlouhé stání u plotny???
Mám pro Vás recept na domácí kečup pečený v troubě. Tudíž téměř bez práce. 


Domácí kečup pečený v troubě
2kg rajčat
250g jablek
4 střední cibule
2 polévkové lžíce soli
250g cukru
1 lžíce mleté papriky
100ml octa
1 lžíce mleté skořice
nové koření, hřebíček, bobkový list

Vše nakrájíme,dáme do pekáče, promícháme a dáme péct do trouby na 220stupňů 1hodinu. Po hodině vyndáme pekáč, rozmixujeme, propasírujeme a naplníme do sklenic. Sterilujeme na 80 stupnů 20minut.




U nás je velmi oblíbený a nikdy nevydrží do zimy😀!!!!!!!!

Přeji krásné dny. Snad se nám ještě ukáže babí léto a teploty půjdou trochu nahoru.

Danča

Komentáře

Oblíbené příspěvky