Bojanovské slavnosti

Tento víkend jsme zamířili do Bojanova. Konal se tam sraz rodáků a přátel obce a ještě navíc i oslavy 125. výročí založení hasičského sboru.
 Program byl bohatý a začínal vlastně už pátkem, kdy se v tělocvičně hrála pohádka Tajemství staré bambitky, kterou secvičily děti z místní ZŠ ( moje dcera také vystupovala).
 Poté jsem navštívila varhaní koncert,který byl proložený recitacemi Jany Trojanové- moc krásný zážitek, akorát koncert byl od 22hodin a přitom krásném čtení jsem měla co dělat abych neusnula( jsem zvyklá být už ve 20:00 v posteli).
Sobotní program lákal do školy, kde byla připravená výstava obrazů umělců z místních částí Bojanova. Také do Technolenu, kde se zabývají výrobou požárních a potravinářských hadic,do zemědělsých areálů a také do místní čističky odpadních vod a hasiči lákali na hřiště, kde probíhala soutěž a výstava starých hasících jednotek a přehlídka práce kynologů. Akce vrcholila večerní zábavou.

My když jsme dorazili do Bojanova, tak zrovna pršelo,ale při exkurzi v Technolenu přestalo a manžel ještě navrh jest-li se nepůjdem mrknout na hřiště,tak jsme šli. Viděli jsme poslední hasičský útok a vyhlášení. A také poslední ukázku kynologů.

Byl to velice pěkný víkend.
tato stříkačka byla pod plachtou,ale vítr byl silnější, když jsme se přiblížili, foukl a odkryl jí :-)





Přidat popisek

A mezi tím, se od sobotního rána, u nás ve stodole, rodí udírna!!!

Přeji krásný vstup do pracovního týdne a komu začíná dovolená, tak prima dovolenou!!!
Danča

Komentáře

Oblíbené příspěvky