1.květen

Každoročně strávený 1.máj na výletě v Lovětínské rokli.A proč tam jezdíme???... Protože je to krásné místo, kde žijí různí živočichové a rostou různé rostliny. Navíc je to bezzásahová oblast, tudíž nově vznikající prales.
Letos jsme žádného mloka neviděli,asi na ně byla ještě zima. Za to jsme viděli slimáka lesního, zmateného kačera a plno zajímavých rostlin. A konečně jsem si natrhala trochu medvědího česneku.
Výlet jsme letos prodloužili až na Lichnici, kde je nově postavená rozhledna. Chtěla jsem se tak nějak hecnout,že ji dám,ale silný vítr mi mé plány překazil. Fakt jsem jí nedala!!!Tak snad příště!!!





chudák kačer byl zmatený, kde se to ocitl

ticho, klid, zurčící voda a zpěv ptáků



toto je foto z loňska, takový krasavci tam žijí

zřícenina hradu Lichnice a nová rozhledna


Přidat popisek


Žižkův dub

Snad jste měli také krásný vstup do května, měsíce lásky a nezapomněli jste na polibek pod rozkvetlou třešní!!!

Danča

Komentáře

  1. Dančo, hezkým výletem jste začali měsíc květen. Políbení u nás proběhlo, ale třešeň už byla moc pomrzlá, takže jsme našli jednu kvetoucí větvičku. Dodatečná gratulace k výročí. Ten čas opravdu letí, ani nestíhám vše číst. :O)
    Přeji pohodový měsíc lásky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za gratulaci.Políbení se počítá, je pravda, že najít nepomrzlou a neodkvetlou třešeň je letos dost velké umění. Navíc v pondělí ještě fičel takový vítr, že všechny okvětní lístky opadávaly.My máme třešeň přímo u domu ale políbení proběhlo na výletě :-D
      Přeji hezký zbytek týdne.

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář. Moc si ho vážím.

Oblíbené příspěvky